وبلاگ

لزوم پایان شعارزدگی و آغاز مذاکرات هدفمند برای حل بحران معیشت و رفع تحریم‌ها

به گزارش از سردبیر رسانه الو فایل

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد صریح از فضای فعلی سیاسی کشور، بر این نکته تأکید کرد که افکار عمومی از تکرار شعارهای توخالی و شعارزدگی به شدت خسته شده است. در این تحلیل، نیاز به گذار از رhetoric‌های سیاسی به اقدامات عملیاتی و ملموس بیش از پیش احساس می‌شود. نماینده مجلس خواستار بازتعریف استراتژی‌های دیپلماتیک کشور بر پایه منافع ملی شد تا بتواند گره‌های کور اقتصادی را باز کند و آرامش را به سفره‌های مردم بازگرداند.

مذاکرات مرحله‌ای در راستای منافع ملی

بر اساس اعلام این نماینده مجلس، راهکار خروج از وضعیت فعلی، برگزاری مذاکراتی هدفمند، مرحله‌به‌مرحله و مبتنی بر محاسبات دقیق منافع ملی است. این رویکرد باید با دو هدف اصلی پیش برود: نخست، دستیابی به رفع تحریم‌های اقتصادی که فشار سنگینی بر بدنه تولید و معیشت مردم وارد کرده است و دوم، ایجاد ثبات و آرامش در بازارهای داخلی. تأکید بر «منافع ملی» به این معناست که هرگونه توافق باید منجر به بهبود ملموس شرایط زندگی شهروندان شود، نه صرفاً دستاوردهای سیاسی مقطعی.

تعادل میان رفع تحریم‌ها و حفظ امنیت ملی

در کنار اولویت‌های اقتصادی، این مقام مسئول یادآوری کرد که هرگونه مذاکره نباید به قیمت نادیده گرفتن خط قرمزهای امنیتی کشور تمام شود. بنابراین، فرآیند دیپلماسی باید به گونه‌ای طراحی شود که ضمن حل مشکلات معیشتی و کاهش فشارهای تورمی، تمامیت ارضی و امنیت ملی کشور را نیز به طور کامل حفظ نماید. این تعادل ظریف، کلید اصلی برای رسیدن به یک توافق پایدار و موفقیت‌آمیز در عرصه بین‌الملل است که بتواند اعتماد مردم را به سیستم بازگرداند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا