وبلاگ

واکنش مجمع تشخیص مصلحت نظام به طرح «خاورمیانه جدید»؛ رویای نتانیاهو به وادی نیستی خواهد رفت

به گزارش از سردبیر رسانه الو فایل

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بیانیه‌ای صریح و قاطع، طرح‌های جنجالی سردمداران رژیم صهیونیستی و بنیامین نتانیاهو را محکوم کرد. بر اساس این بیانیه، تلاش‌های این گروه برای بازتعریف نقشه‌های ژئوپلیتیک منطقه تحت عنوان «خاورمیانه جدید»، نه تنها یک اقدام شوم و خطرناک است، بلکه محکوم به شکست قطعی خواهد بود. این مقام عالی‌رتبه نظام با اشاره به جنایات بی‌پایان نتانیاهو، تأکید کرد که چنین نقشه‌هایی در نهایت به بن‌بست و نابودی کامل منجر خواهند شد.

طرح خاورمیانه جدید؛ فریبی برای گسترش جنگ

تحلیل‌ها حاکی از آن است که طرح «خاورمیانه جدید» که اخیراً توسط جریان‌های تندرو اسرائیلی مطرح شده، در واقع تلاشی برای تحمیل اراده‌های یکجانبه و تغییر ساختارهای امنیتی و سیاسی کشورهای منطقه به نفع منافع ارضی رژیم صهیونیستی است. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با رد قاطعانه این ادعاها، هشدار داد که این اقدامات شوم، هرگز نمی‌تواند به ثبات پایدار منجر شود و در عوض، منطقه را به سمت آشوب‌های بیشتر و وادی تاریک نیستی سوق خواهد داد.

پایان امیدهای توخالی نتانیاهو

در پایان این بیانیه تأکید شده است که تاریخ گواه بر این موضوع است که هیچ‌گونه دستکاری مصنوعی در سرنوشت ملل و سرزمین‌های اسلامی و منطقه‌ای، بدون واکنش شدید و در نهایت شکست مواجه نخواهد شد. با توجه به جنایات ثبت شده از سوی نتانیاهو، امید به موفقیت طرح‌های او، تنها یک توهم خطرناک است. مجمع تشخیص مصلحت نظام با اطمینان خاطر اعلام می‌کند که هرگونه تلاش برای تغییر معادلات منطقه بر پایه ظلم و تجاوز، به زودی در وادی نیستی فرو خواهد رفت و هیچ اثری از خود بر جای نخواهد گذاشت.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا